Pentru Îngrijitoare persoane vârstnice în Germania

Cele mai dese întrebări

Ce salarii și formă de angajare oferă MEDIPE?

Oferim locuri de muncă pe baza de contract de prestări servicii. Salariile depind de nivelul de cunoaștere a limbii germane și de experiența în îngrijire. Salariul mediu este de 1700 euro net/luna

Cât de bine trebuie să știu limba germană?

La fiecare caz sunt cerințe lingvistice individuale. Acestea depind, printre altele, de nivelul de abilități de comunicare ale persoanei îngrijite și de îndatoririle îngrijitorului. Cu toate acestea, sunt necesare cunoștințe lingvistice minime de bază.

Care sunt cerințele suplimentare legate de munca la MEDIPE?

Pe lângă cunoștiințele lingvistice de bază, experiența în îngrijirea unei persoane în vârstă (poate fi o persoană apropiată) este foarte importantă. Trăsăturile de caracter sunt, de asemenea, importante – empatia și sensibilitatea.

Pentru multe cazuri, este necesar (sau binevenit) permisul de conducere.

MEDIPE organizează și plătește transportul?

Da, organizăm transport la caz sau rambursăm cheltuielile de călătorie.

La ce mă pot aștepta după interviul de angajare?

Pentru a putea vorbi cu Tine, completează formularul de aplicare sau sună-ne la
0791896332
0791896331
0791896330
40 310 800 490

În timpul interviului, consultantul nostru te va întreba despre experiența ta în îngrijire și îți va verifica abilitățile lingvistice printr-o scurtă conversație în limba germană.

Este important ca, înainte de interviu, să îți pregătești cartea de identitate și numărul de cont pe care dorești să primești salariul.

Referințele de la familiile la care ai fost, certificatele și permisul de conducere reprezintă un mare avantaj.

Următorul pas în timpul interviului este cunoașterea preferințelor tale și alegerea cazului potrivit.

Are MEDIPE cazuri pentru bărbați?

Da!

Cine decide la ce caz voi pleca?

Pe baza informațiilor culese în timpul interviului, îți prezentăm ofertele care se potrivesc cel mai bine preferințelor tale.
Dacă îți place oferta, contactăm familia persoanei care necesită îngrijire apoi cu acordul reciproc, trecem la semnarea contractului.

MEDIPE oferă asigurare?

Da, persoanele care colaborează cu noi sunt asigurate pe toată durata contractului.

În România, după revenirea de la caz, mai primesc remunerație?

După revenirea de la caz,  îngrijitorul efectuează activități de informare-recrutare și primește comision pentru acestea.

Distribuirea materialelor publicitare și promoționale, recomandarea persoanelor interesate să înceapă colaborarea cu Medipe sau obținerea de informații de la potențialii candidați sunt exemple de activități care pot fi desfășurate de îngrijitor pe perioada șederii în  România. Garantam flexibilitate în planificarea serviciilor oferite și sprijinul consultanților noștri în documentarea rezultatelor